Saturday, May 17, 2008

fatrah imtihan

بسم الله الرحمن الرحيم

Syukur ke hadrat Allah Taala dengan segala limpah nikmat kurniaNya dan selawat serta salam buat kekasih yang amat dikasih Baginda Sayyidina Rasulullah SAW...

syukurlah berlalu sudah separuh prekse aku (takhassus qiraat) di bumi anbia' ini,tunggu natijah je la,tapi peringatan buat diri aku,tidak bolehla rase terlalu hepi sbb satu qisim lagi bakal aku tempuhi,buat teman2 klu nk g galok tu ingatla ke ambe getek,tunggu kite abis same2la,baru jaye...

hari ni aku akan ke dewan kuliah usuluddin untuk imtihan tahriri Al Quran,muqorror untuk aku tahun ini adalah 2 juzu',dop tahula tubik ayat mane kekgi,ikut hati debor jugok,sebab tgk soalan lepas2,ye tebuk ayat akhir muka,pastu sambung muka baru,klu dop cerap belohok gop boh,tapi itulah wahai diri,usahalah lebih sikit dan tawakkal kepada Allah Yang Maha Memberi...

imtihan untuk kuliah usuluddin ni sebulan tepat akan aku lalui,start 18.5.2008 ni (ari ni la) sampaila 18.6.2008 ni,ottok gop aku sebulan ni,klu gada' pe org lain dakpe..tp tula wahai diri.usaha itu lif bagi kejayaan,jadi di sini,buat teman2,doa2lah buat hambe ni biar makne kate dipermudahkanla segala urusan...ٌRabbina sahhil...

ok,..chalo lu betey,g ngulang pulok...wassalam...

ربنا سهل بالتوفيق والنجاح امين يا رب

2 comments:

AL-FAQIR ILA 'AFWA ROBBIH.. said...

ayat makne mesti ade eh??? haha.. bgs2.. barakallahu fik..

aku yang masih di perjalanan.... said...

mesti r...hehe